Unaprijedite vaše turističko poslovanje

Za turoperatore i turističke agencije upravljanje rezervacijama je samo jedan dio dnevnih aktivnosti. Telefonski pozivi i slanje mejlova uzimaju vam dragocjeno vrijeme. Online rezervacioni sistem može drastično poboljšati vašu efikasnost u prodaji i olakšati upravljanje ponudom i procesom plaćanja. Sa kvalitetnim rezervacionim sistemom sa malo uloženog rada možete povećati broj vaših online rezervacija i stvoriti modernije iskustvo za vas i vaše klijente.

Integracija može biti jedna od prednosti kvalitetnog online rezervacionog sistema. Ukoliko se ne može spojiti direktno sa vašim bankovnim računom i omogući primanje uplate kreditnom karticom direkno na vašem portalu, možete izgubiti kupce koji žele obaviti rezervaciju u realnom vremenu i dobiti potvrdu da je njihova rezervacija uspješno obavljena.

Prilikom odabira online rezervacionog sistema potrebno je obaviti puno istraživanja i razmatranja u onome što će najbolje raditi za vas. 

pregled-ponude-ibookhotel
Pregled ponude

Dobar rezervacioni sistem će imati lijepo dizajniran dio za pregled ponude za vaše klijente, jednostavan proces izrade rezervacije, lako upravljanje ponudom kroz admin panel, kalendar dostupnosti i mogućnosti lake integracije na web portal.

Takođe je potrebno stupiti u kontakt sa korisničkom službom koja će vam pomoći da otpočnete rad sa online rezervacionim sistemom sa lakoćom. Istražite svaku opciju i pogledajte šta njihovi prethodni klijenti kažu o usluzi koju pružaju.

Mnogi rezervacioni sistemi funkcionišu i po modelu mjesečne pretplate (pay as you go – software as a service)  koji imaju moguđnost daljeg prilagođavanja od strane vaših prograramera ukoliko su vam potrebna.

Online rezervacioni sistem koji se lako integriše sa vašim postojećim poslovnim strukturama i koji u potpunosti pokriva potrebe agencijskog poslovanja, jedan je od najboljih načina da razvijete vaše poslovanje.