Prezentacija web portala bookme-montenegro.com

Danas je u prostorijama Nacionalne turističke organizacije održana prezentacija novog web portala za smještajne kapacitete, izlete, transfere i rent-a-car vozila u Crnoj Gori. Fokus prezentacije bio je na benefitima koje ovaj portal donosi turističkom poslovanju, kao i mogućnosti podrške Nacionalne turističke organizacije Crne Gore.

Web platforma je rađena kao projekat bookme-montenegro.com (BMM) punih 6 mjeseci i glavni cilj je da se na jednom mjestu potencijalnim turistima ponudi smještaj na teritoriji cijele Crne Gore sa podrškom odabira izleta, transfera i rent-a-car vozila. Mogućnost da vlasnici hotelskog i privatnog smještaja, zajedno sa turističkim agencijama ponude svoje usluge i proizvode potencijalnim turistima na jednom mjestu, čine portal bookme-montenegro.com jednistvenim u Crnoj Gori i u regionu.

Obzirom na ovakvu poslovnu strukturu projekta, svakako je potrebno razmotriti opciju projekta kao nacionalnog distributivnog kanala turističkih proizvoda, sa fokusom na razvoj sektora hotelskog i privatnog smještaja i razvoj sektora turističkih agencija.

Važno je napomenuti da se na portalu mogu naći isklučivo registrovani smještajni kapaciteti.

Dana 22.07.2014. godine u Hotelu Splendid održana je prezentacija web portala bookme-montenegro.com sektoru turističkih agencija. Više informacija možete pogledati ovdje.

Zašto se oglašavati na portalu bookme-montenegro.com?

BMM  je jedinstveni web portal namijenjen vlasnicima turističkih objekata (privatnog smještaja, apartmana, hotela, kampova), kao i turističkim agencijama koji žele oglasiti apartman, reklamu za hotel ili kamp na Internetu, a da pritom imaju potpunu kontrolu nad svojim web stranicama.

Što dobijate oglašavanjem na BMM?

Dobijate vlastite web stranice na internet adresi http://www.bookme-montenegro.com  kojima svako može pristupiti i vidjeti vašu ponudu, poput  vlastitog web sajta. Pritom vas svi posjetioci portala BMM  mogu pronaći putem pretraživača ili oglasa na našim stranicama.

Što dalje nakon registracije?

Kada se jednom registrujete, na vaš email pristiže obavještenje o aktivaciji vašeg korisničkog računa. Jednim klikom vaš je korisnički račun aktiviran i možete započeti sa uređivanjem vaših internet stranica, jednostavno i lako!  Od ovog trenutka nadalje na adresi bookme-montenegro.com  ulazite u svoj administrativni dio  i unosite sadržaj koji želite. Možete:

 • postaviti izgled vaše glavne stranice
 • upravljati rezervacijama – pregled upita i rezervacija, kalkulacija cijena
 • upravljati finansijama – praćenje uplata i izvještaji
 • online buking (B2C) – objaviti vašu ponudu, omogućiti klijentima uplatu karticom
 • kreirati dokumenata – automatsko kreiranje vaučera, predračuna i najave smještaja
 • izvještaji – uvid u poslovanje (promet, zarada, rezervacije)
 • partner buking (B2B) – omogućite subagentima da pretražuju i rezervišu vašu ponudu
 • definisati opisne tekstove na najviše 4 jezika  i u svakom trenutku ih  po potrebi  mijenjati
 • napraviti upload fotografija koje želite (9+1  po jednoj smještajnoj jedinici)
 • ogranizovati, dodavati, kategorizovati i brisati vaše fotografije
 • definisati sve objekte (apartmane, sobe i sl.) vaše ponude, i sve informacije vezane uz njih
 • definisati cjenovnik noćenja za svaku smještajnu jedinicu
 • mijenjati evidenciju popunjenosti (kalendar) vaših objekata, za potpuniju informaciju gostima koji žele rezervisati smještaj kod Vas
 • u svakom trenutku možete ažurirati bilo koje od podataka koje ste unijeli

Posjetilac vaših web stranica, ukoliko želi napraviti rezervaciju, jednostavno kroz formu za rezervaciju na vašim stranicama, rezerviše u realnom vremenu ili šalje upit za rezervacijom, koji zatim automatski pristiže na vašu email adresu.

Hoteli, vlasnici privatnog smještaja i turističke agencije mogu bez nadoknade koristiti rezervacioni sistem kako bi se bolje upoznali sa mogućnostima istog do 22.10.2014. godine.